AlltomBostad
 

Vinnare av valfria produkter från Habo

Vinnare av valfria produkter från Habo

Tre vinnare av valfria produkter ur Habos sortiment av värde 5000 kr till vinnaren, 3000 kr för andraplats och 1000 kr till tredjeplats.

1:a pris: Valfria produkter ur Habos sortiment - 5000 kr
"Trendigt men funktionellt är finessen, hos Habo finns produkter för allas behov och intressen."
Margit Söderberg, Vännäsby

2:a pris: Valfria produkter ur Habos sortiment - 3000 kr
"När snyggt, stilrent som hög kvalité på inredning i hemmet önskas råda, står Habos produkter för båda! Detta passar ju mig, en kvalitetsmedveten, kräsen tjej!"
Ing-Britt Thyman, Falköping

3:e pris: Valfria produkter ur Habos sortiment - 1000 kr
"Som nyblivna föräldrar behöver vi säkra vårt hus, och med Habo blir framtiden för lille Frej strålande ljus. Skyddsgrind, klämskydd, kontakt- & tippskydd är ju toppen, för den lilla busiga och spralliga kroppen!"
Petra Christensen, Oskarshamn

Sedan 1921 utvecklar, tillverkar och marknadsför Habo funktionella beslag för hela den Nordiska marknaden. Vi jobbar för att göra vardagen enklare för våra kunder.

Vårt sortiment omfattar cirka 7000 artiklar som huvudsakligen distribueras via byggfackhandeln, järnhandeln och stormarknader.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår