Innertak & innervägg

Innertak & innervägg produkter

Silentboard

Silentboard

Silentboard är gipsskivan för dig som söker extra ljuddämpande egenskaper.

Hård gipsskiva 13 mm

Hård gipsskiva 13 mm

FNorgips Hård har extra stort motstånd mot slag och stötar.

Brandskiva 15 mm

Brandskiva 15 mm

Norgips Brandskiva har speciellt goda brandskyddande egenskaper.

Weather Board 9.5 mm

Weather Board 9.5 mm

Weatherboard är en vindskyddsskiva med förbättrat skydd mot nederbörd.

Golvskiva 13

Golvskiva 13

Norgips Golvskiva är en hård skiva som är avsedd för golvkonstruktioner.

SafeBoard

SafeBoard

Röntgenstrålskydd utan bly.

Om du bor i hus kommer du förmodligen inte behöva tänka på ditt innertak och dina innerväggar förrän du antingen ska göra en renovering eller behöver vidta åtgärder vid en vattenläcka eller liknande. På den här sidan har vi på alltombostad.se samlat en informationsdatabas med inspirerande reportage, produktnyheter samt gör det själv-artiklar. Du kan till exempel läsa om hur du isolerar mellanväggar och ytterväggar samt målar inomhus. Eftersom det som rör innertak och innervägg även har bäring på frågor om isolering, färg och tapet samt lister och paneler har vi även lagt till länkar till relaterade kategorier.

Tak och väggar består av olika skikt. Ytterst finns det skikt som ger det mest omedelbara skyddet mot väder och vind. Innerst finns det skikt som bland annat har till syfte att dölja ventilation och isolering. Innertaket och innerväggarna kan förses med speciella funktioner, till exempel en ljuddämpande struktur eller en förbättrad lufttäthet. Genom att använda specifika material och specifika utformningar av innerväggar kan du förbättra funktionen i vissa delar av eller hela ditt hus. Innertak och innerväggar finns i många olika konstruktioner, till exempel färdiga väggsystem och byggskivor.

Nedan finner du ett noga utvalt urval av företag inom innertak och innerväg. Företagen är utvalda på grund av deras utmärkta sortiment av produkter samt på grund av den höga yrkesskickligheten. Du finner också en rad produkter inom innertak och innervägg. För varje produkt finner du länkar till inköpsställen samt mer information om produkten. Kom ihåg; att arbeta med innertak och innerväggar är inte det enklaste hantverket i bostaden, så kontakta gärna fackman för arbetet om du inte vet exakt vad du gör.