AlltomBostad

Diapol stenbänkskivor

Diapol stenbänkskivor

GRATIS MÅTTAGNING om du beställer före 1:a mars! Värde 2 149 SEK

Diapol Granite producerar stilsäkra bänkskivor i gedigna naturmaterial. Det privatägda företaget är en utav Europas största tillverkare av stenbänkskivor och är med hela vägen från produktion till installation med ett resultat som tål konkurens.

För kunden är det bäst att köpa granit direkt från tillverkaren. Så kan man hoppa över mellanleden, garanterar en förstklassig servicekvalitet och ger betydande besparingar. Alla våra bänkskivor är måttbeställda och tillverkas exakt enligt kundens mått. Efter konsultation kommer vi gärna själv och mäter och monterar så att man inom 3 veckor får hem en skräddarsydd bänkskiva monterad och klar.

Diapol Granite hjälper dig med design och material så det passar just ditt behov, och på så sätt säkerställs en bra service ända från att stenen skärs till - till att du själv börjar njuta av den på plats i ditt kök eller badrum.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår