Elda inte upp elstödet!

Elda inte upp elstödet!
Skillnaden mellan olika värmepumpar
Vi har ett brett sortiment på värmepumpar, vi säljer pumpar från Panasonic, Argo, Mitsubishi, Toshiba, Innova & Hitachi som täcker alla olika behov.

• Panasonic har bäst luftrening i klassen och högt SCOP.
• Argo har många bra modeller som passar bra i ett sommarhus, alla med inbyggd WIFI som kan styras via en app.
• Har du lite större krav på din värmepump som att designen ska se ut på ett visst sätt så finns de italiensk designade värmepumparna från Mitsubishi som har en väldigt stilren och hög prestanda.
• Toshiba är väldigt lätta att installera och behöver inte göra några större ingrepp på huset. Vid installationen ställs fjärrkontrollen som sedan är mycket enkel att förstå och använda.
• Innova har mycket prisvärda pumpar, 5 års garanti med inbyggd WIFI
• Samtliga av Hitachis maskiner är utvecklade för att klara stor belastning i proffesionell miljö. Dom har hög kvalité, användarvänliga, hög säkerhet, snygg design och miljövänliga.

Så Här Fungerar En Värmepump

Luft/vatten värmepumpar – minimalt underhåll
Om man värmer upp med olja eller el kan det bli väldigt dyrt, speciellt under kalla vinterdagar. Utomhusdelen omvandlar energin i luften till värme vid mycket låga utomhus temperaturer, ända ner till -25 grader. I inomhusdelen överförs värmeenergin till uppvärmning och varmvattenproduktion som sprider värmen med en hög driftsäkerhet och komfort. Även när det är som kallast ute, tar värmepumpen hand om uppvärmningen som producerar varmvatten. Besparing upp till 80% jämfört med olja/el.

Luft/luft värmepumpar – ett bra komplement till andra värmelösningar
En luft/luftvärmepump är en bra investering som komplement till andra värmekällor i huset. En öppen planlösning ger bäst förutsättningar för att sprida värmen. Ska värmepumpen placeras i ett fritidshus, garage, förråd eller något liknande bör du välja en modell som kan ställas in på underhållsvärme.

Luft/Luftvärmepumpen är mest lönsam i hus som värms med elvärme och har hög förbrukning. I optimala fall kan värmepumpen fungera som huvudsaklig värmekälla.

Installation Av Luft/Luft Värmepump

Frånluft värmepump – återvinn inomhusluften
En frånluftsvärmepump återvinner energin ur den luft som finns i huset och skapar i samma process ett kontinuerligt utbyte av inomhusluften.

När den processen är igång så kan den därmed producera värme och varmvatten till en låg kostnad. Frånluftsvärmepumpar är ett riktigt bra alternativ för att lösa behovet av ventilation, värme och varmvatten i mindre hus eller bostadsrätter.

Bergvärme – bäst för dig i norra delarna av landet
Då det kan bli väldigt kallt i Norra delarna av landet så är bergvärme absolut att rekommendera då det ger effektiv värme vid mycket låga temperaturer. Det passar även dig som har ett stort hus med stora uppvärmningsbehov och är en bra investering i huset som håller upp till 100 år och höjer ditt fastighetsvärde.

ROT-Avdrag

Beställ din värmepump hos Citcop
Fri frakt på samtliga värmepumpar över hela Sverige till privatpersoner och proffsiga installatörer runt om i hela landet. Beställ enkelt via vår hemsida, snabba leveranser och nöjda kunder.

Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Citcop

Visa mer Visa mindre

Related articles in Energi

Visa alla
Den perfekta kombinationen – Elementfläkten och Trådlöstermostaten

Den perfekta kombinationen – Elementfläkten och Trådlöstermostaten

Värme – utan utomhusdel!

Värme – utan utomhusdel!

Elda inte upp elstödet!

Elda inte upp elstödet!

Få lägre elräkning

Få lägre elräkning

Erbjudande! 5% rabatt vid köp över 3 000kr

Erbjudande! 5% rabatt vid köp över 3 000kr

Visa alla