Övrig värmeutrustning

Övrig värmeutrustning produkter

Eldhundar/korgar

Eldhundar/korgar

Video: Varför elementfläkten är energieffektivt?

Video: Varför elementfläkten är energieffektivt?

Se videon på länken.

KOMPLETT PAKET – Alla delar ingår

KOMPLETT PAKET – Alla delar ingår

Oavsett typer och längder för ett element.

SEKTIONSELEMENT

SEKTIONSELEMENT

Det finns 2 typer av sektionsbredd 0-45mm & 46-99mm. Läs mer på länken nedan.

Trådlös termostat PLUS

Trådlös termostat PLUS

Har stöldskydd och 5 år livslängd på batteri

Om det är något du kan vara säker på här i världen så är det att el- och energikostnaderna bara kommer att bli högre och högre i framtiden. Det finns goda skäl att bygga in smarta lösningar i ditt boende för att minska på energiförbrukningen, nu och i framtiden. Du kan se det som att du framtidssäkrar ditt hem mot stigande priser.

Här på alltombostad.se får du matnyttig information om olika typer av värmeutrustning, med inspiration och tips om alternativa sätt att värma upp din bostad. Genom våra produktnyheter kan du hålla dig uppdaterad om nya produkter och system inom både uppvärmning och inomhusklimat. Du kan med fördel även kika närmare på våra relaterade kategorier, där du hittar information om bland annat värmepannor, värmepumpar samt kakelugnar och kaminer.

Värmepumpen, med dess olika tillämpningar, är den vanligaste produkten för värme i bostaden. Med en värmepump kan du både värma luft och vatten, beroende på modell och funktion. Det finns dock flera alternativ till värmepumpar. Du kan till exempel välja en oljepanna eller en elpanna för ditt uppvärmningsbehov.

Annan värmeutrustning är ackumulatortankar och varmvattenberedare. Dessa produkter kopplas till pannor eller pumpar. När det gäller uppvärmning av vatten för tappvarmvatten eller för distribution i vattenburna värmesystem i golv eller väggar är det viktigt att ha en tillräcklig volym i tankar och beredare.

Här nedan finner du ett antal företag inom övrig värmeutrustning. Genom att klicka på en logotyp kommer du vidare till en undersida med exempel på produkter från tillverkaren. Du kan också sondera fritt i vårt urval av övrig värmeutrustning såsom pannor och ackumulatortankar som du finner längre ner på sidan. Lycka till med ditt val!