AlltomBostad
 

Experterna rekommenderar

Experterna rekommenderar

Tyska kvalitetstillverkaren Spartherm fortsätter att driva utvecklingen inom design, kvalitet och teknik. Söker du en eldstadsinsats med obegränsade inbyggnadsmöjligheter och som med smarta lösningar ger full insyn till imponerande vackra lågor och glöd? Då kan vi på Brasvärmeinteriör varmt rekommendera produktserien Spartherm PremiumEdition där verkligen inget lämnats åt slumpen.

Här har insatsens handtag och luckram fällts in för optimal exponering av brasan. Det keramiska glaset har finpolerats för att dra åt sig mindre sot och ge mindre spegeleffekt. Luckan stänger mjukt, fint och tätt med genomtänkt hissteknik. En extra primärluftskanal ger såväl ren förbränning som perfekta lågor och glöd.

Och som om detta inte vore gott nog har insatsen en patenterad lösning för smidig glasrengöring och en solid ramkonstruktion som öppnar för oändliga designmöjligheter när det kommer till omramning och inbyggnad. Allt för att passa dig som vill inreda med värme i sin vackraste form.

Kontakta oss så berättar vi mer
013-23 40 40 · [email protected]

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår