AlltomBostad
 

GOLVVÄRMENYHETER

GOLVVÄRMENYHETER

Den första september lanserar Ebeco 5-serien, en ny serie termostater för golvvärme. Oavsett om du efterfrågar ett enkelt analogt reglage eller en display med fullständig kontroll över energisparprogram och driftsstatistik, så finns ett styrningsalternativ för dig i Ebecos 5-serie. ”Vår mission är att tvätta bort fördomarna om att uppvärmning med elektrisk golvvärme. Många tror att det är ett dyrt och energislukande alternativ. Tvärtom är det en effektiv värmekälla till låg investeringskostnad.” Men en förutsättning är att anläggningen styrs av en modern termostat. Det håller jämn temperatur i bostadens olika rum och ger möjlighet att anpassa uppvärmningen till ditt verkliga behov under dygnet.

I samband med lanseringen uppdateras både innehåll och förpackningsdesign för hela golvvärmesortimentet. Samtliga golvvärmekit kommer att innehålla den nya termostatserien från september. Till varje kit finns dessutom en speciellt framtagen isolerskiva för optimal energibesparingseffekt.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår