AlltomBostad
 
Kvänum Kök AB

Visa alla produkter från: Kvänum Kök AB

Innovation - Grip laminat / vitbonad ask - Se mer på vår hemsida

Innovation - Grip laminat / vitbonad ask

En nybyggd arkitektritad villa i Sverige kombinerade ett modernt formspråk genom stora fönsterpartier och öppen planlösning med naturliga material i bland annat både golv och tak. Önskan var att få ett kök som var lågmält i sin framtoning och smälte in i husets övriga formspråk och material.

Genom att kombinera Grip i laminat/vitbonad ask med släta Brahe helt i vitbonad ask har man skapat en inredning där enheterna vävs in i varandra men utan att något material ändå blir dominant. Spishällen och fläkten lyfts fram mot den mörka glasväggen och blir till ett tydligt centrum i köket. På vardera sida har ugnar respektive kyl/frys integrerats. Längs väggen löper en lång förvaringssektion som trots sin längd framstår nätt. Bänkskivorna är i kalksten från Kinnekulle.

Sökord: kök, köksinredning, köksluckor.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår