AlltomBostad
 
Kvänum Kök AB

Visa alla produkter från: Kvänum Kök AB

Innovation - Grip rökt ek espresso / laminat - Se mer på vår hemsida

Innovation - Grip rökt ek espresso / laminat

Ett rum utöver det vanliga kräver ett kök utöver det vanliga. Med milsvid utsikt och en öppen planlösning mot sällskapsytor var det viktigt att köket inte uppfattades som typisk köksinredning. Därav två möbelliknande parallella, väl tilltagna bänksektioner i mörk rökt ek med integrerade grepplister som markerar linjeringen. Bänkskivorna är valda utan överhäng mot lådfronterna för att förstärka möbelkänslan.

Två diskhoar och blandare är placerade bredvid varandra vid ett stort fönster för att betona att detta samtidigt verkligen är ett arbetskök.

Inga väggskåp eller fläktar skymmer utsikten. Fläkten är istället integrerad i taket ovanför köksön och alla vitvaror är dolt inbyggda i en bakre vägg där de inte stör rumskänslan. Högskåpen är i vit laminat med kantlister i massiv rökt ek för att smälta ihop med bakgrunden.

Sökord: kök, köksinredning, köksluckor.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår