AlltomBostad
 

Kvänum öppnar nytt showroom i Stockholm

Allt Om Bostad

Nu får stilmedvetna stockholmare och stadens besökare möjlighet att uppleva premiumkök i världsklass på bästa adress i centrala Stockholm - den 26 februari öppnade svenska hantverksföretaget Kvänum ett livsstilsorienterat showroom på Sibyllegatan 34 med kök, bad och förvaring.

Se våra utställningar på alltombostad.se

Köksinredningar Köksluckor Diskbänkar & bänkskivor

I över 80 år har familjeföretaget Kvänum levererat personligt anpassade inredningar till en kräsen och medveten kundgrupp. Företaget står för själ och hantverk med design, funktion och kvalitet in i minsta detalj. Tillverkningsprocessen bygger på en filosofi om äkthet i allt de gör.
- Kvänum är just nu i en kraftig expansionsfas, säger vd Pierre Nyström.

- Under våren inviger vi nya showroom i Stockholm, St. Petersburg och Helsingfors. I april får den europeiska publiken möjlighet att se Kvänums exklusiva inredningar under Eurocucina i Milano. Vi vill föra vår syn på svensk design och vår stolta hantverkstradition utomlands.

Kvänum, som grundades 1923 av Gustav Johansson, är Sveriges främsta tillverkare av premiumkök. Alla kök och förvaringslösningar tillverkas av skickliga hantverkare på snickerifabriken i orten Kvänum. Kvänum har tre olika stilar - tradition, innovation och retro - för att tillgodose den stilmedvetne konsumentens krav. Signum för en Kvänumprodukt, förutom det gedigna hantverket, är t ex de massiva lådorna i ek, lådinsatserna med filtmattor eller naturläder som tillför mjukhet och känsla, och en genomgående träkänsla.

Under öppningshelgen av nya showroomet i Stockholm visar Kvänum exklusivt en "walk-in-closet" inredd med modedrottningen Martina Bonniers egna, utvalda favoritplagg och accessoarer.

 


Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår