AlltomBostad
 
Larmhem.se

Visa alla produkter från: Larmhem.se

H600 (GSM larm) - Se mer på vår hemsida

H600 (GSM larm)

GSM H600 är ett stabilt trådlöst hemlarm med GSM fullt med funktioner, larmtillbehör och inställnings möjligheter. Med larmsystemet kan du via sms eller via larmappen göra många individuella inställningar för hur larmet ska fungera mm. Till skillnad från GSM H700 har GSM H600 ingen touch panel eller RFID läsare då tanken med H600 är att man ska "gömma" undan larmcentralen. Larmsystemet är lätt att hantera och kan styras genom SMS eller via larmappen för smartphones som iPhone och Android telefoner.

Man kan till H600 enkelt integrera en högupplöst IP Kamera till sitt hemlarm. Det innebär att du snabbt kan se vad som sker i ditt hem när kameran eller larmsystemet meddelar vid inbrott etc. Kameran kan anslutas via det trådlösa nätverket, men även trådbundet via nätverkskabel.

Sökord: larm, larmpaket, hemlarm, säkerhet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår