AlltomBostad
 
Larmhem.se

Visa alla produkter från: Larmhem.se

TYROZ Högupplöst IP utomhuskamera med WiFi - Se mer på vår hemsida

TYROZ Högupplöst IP utomhuskamera med WiFi

Högupplöst IP kamera för utomhusbruk som ger dig full kontroll utanför hemmet, villan eller i företagslokalen. Med vår IP Kamera får du möjligheten att se allt i realtid via appen, datorn eller varför inte surfplattan. IP Kameran är numera hel integrerad i appen till TYROX X50 larmcentralen.

Du behöver inte någon ytterligare app för kameran som man oftast måste ha på andra hemlarm.Funktionen är riktigt smidig och ger en större flexibilitet och bredare användningsområden. När gäller bilder och uppkoppling för video är det endast godkända administratörer som får tillgång till samtliga kameror. Kopplar du upp ditt TYROZ hemlarm mot exempelvis Falck larmcentral har dom inte tillgång till era anslutna kameror. Du kan ansluta obegränsat med kameror och flera användare kan faktiskt vara inloggade och se och höra allt i kameran.

Sökord: övervakningskamera, kamera, larm, hemlarm, ip-kamera, kameraövervakning, övervakning.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår