AlltomBostad
 

Lindab TAK

Lindab TAK

Lindab erbjuder kompletta taklösningar till ditt hus

Lindabs takprofiler är designade och producerade i Sverige för vårt nordiska klimat och passar likaväl den moderna villan, det äldre sekelskifteshuset eller det lilla torpet. Välj bland flera olika kulörer och beläggningar. Våra profiler är tillverkade av stålplåt med hög kvalité vilket ger en lång livslängd och skyddar ditt hus under många år.

Ett bra takavvattningssystem kompletterar ditt tak, skyddar ditt hus och leder bort regnvatten. Med Lindabs takavvattning är valmöjligheterna många där kvalité, funktion och design är högsta prioritet.

Glöm inte att skydda dig själv och din omgivning. Undvik olyckor med taksäkerhet från Lindab. Vi erbjuder ett komplett sortiment och alla Lindabs taksäkerhetsprodukter är CE-märkta, testade och godkända av Boverket.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår