AlltomBostad
 

Nyhet! Slät väggskiva

Nyhet! Slät väggskiva

Nyhet!
Nu lanserar Huntonit sin nya släta väggskiva. Slipp slipa och spackla – det är bara att montera och sedan tapetsera eller måla. På så sätt får du en slät vägg med minsta möjliga arbete.

Grundad och klar
Väggskivan är grundad och klar att direkt monteras. Skivan bygger 11 mm och kan direkt målas i önskad färg eller tapetseras med ett härligt mönster. Med den nya väggskivan slipper du torktider på spackel och rivning av tapeter.

Så monterar du Proffsväggen
Montera direkt på väggregeln med skruv eller klammer. Du kan också montera direkt på befintlig vägg. Skivan har en dold profil i kanten av skivan där du skruvar fast skivan. Därefter limmar du nästa skiva i profilen och sätter på plats. Sedan fortsätter du till du har fäst skivorna i hela rummet.

När skivorna är på plats så kan du direkt måla eller tapetsera – slipp slipa och skippa torktiden på spacklet. Nu har du en slät vägg klar på en dag!

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår