AlltomBostad
 

Packat och klart för sommarstugan

Packat och klart för sommarstugan

Nu introduceras ett helt nytt koncept på den svenska köksmarknaden - SommarstugeköketTM. Myresjökök vill förenkla den tidskrävande processen att välja och köpa ett nytt kök och lanserar en färdigpaketerad lösning som hjälper alla som vill ha ett nytt kök att enkelt och snabbt få glädjas åt det.

Var femte svensk äger en sommarstuga, och spenderar i genomsnitt 18 000 kr per år på den. I genomsnitt tillbringar fritidshusägare närmare sju veckor i sitt fritidshus på ett år, enligt en undersökning av Synovate Sveriges Internetpanel.

Lagom till sommaren har Myresjökök tagit fram Sommarstugeköket. Sommarstugeköket är ett komplett färdigpaketerat kök som levereras med färdigmonterade stommar. Sommarstugeköket inkluderar stommar, luckor, inredning, handtag, bänkskiva, diskbänk och blandare. Det vill säga allt utom vitvaror som man kan köpa till för 14 900 kr. I vitvarupaketet ingår fläkt, kyl/frys och spis med keramikhäll.

-       Vi vill underlätta valet av ett nytt kök och göra det löjligt enkelt att njuta av det nya köket, även under semestern. Man behöver inte ägna dagar eller veckor åt att välja vilken bänkskiva eller vilka handtag som passar till luckan, för vi har redan satt samman tre paket som vi vet passar bra ihop, dessutom till ett oslagbart lågt pris, säger Mikael Ek, marknadsstabschef på Myresjökök.

Med Sommarstugeköket tar Myresjökök ett nytt grepp i en traditionell bransch med ett koncept som underlättar valet och köpet av ett kök så mycket det går. Deras idé bygger på att man som kund inte ska behöva ägna semesterdagar åt att välja och bygga det nya köket, och inte heller behöva vänta länge på leveransen.

Sommarstugeköket levereras med färdigmonterade stommar och luckor och med inredningen på plats. Inga platta paket alltså.

-       Vi ser Sommarstugeköket som en otroligt bra investering: man får ett komplett kvalitetskök som dessutom är Svanenmärkt och har en funktionsgaranti på 10 år. Allt detta utan något bekymmer, varken när det gäller valet av de olika komponenterna eller monteringen, berättar Mikael Ek.

Sommarstugeköket finns i tre olika varianter i vitt och ek och finns i standarmått och fast planlösning. Sommarstugeköket finns endast under en begränsad period och sista beställningsdag är den 31 maj 2010.

Text Mumlan Nyhlin. Pressbilder från Myresjökök.

 

 

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår