AlltomBostad
 
Stala Oy

Visa alla produkter från: Stala Oy

STALA*Combo heltäckande diskbänkar - Se mer på vår hemsida

STALA*Combo heltäckande diskbänkar

De dagliga kökssysslorna har varit vår utgångspunkt när vi utvecklade Combo-seriens köksbänkar. De moderna och rymliga hoarna gör arbetet funktionellt utan att pruta på utseendet.

I Combo-sortimentet hittar du olika slags kombivarianter, såsom exempelvis bänkskivan ComboD. Den har två hoar på 50 cm respektive 17 cm, och är avsedd för 80 cm diskbänkskåp. Modellen kombinerar en rejält tilltagen diskho för stora kastruller med en praktiskt utformad hjälpho, där du kan hälla ut kokvattnet då den stora hon är i bruk.

Våra rostfria Combo-bänkskivor erbjuder vacker och funktionell vardagsdesign för de allra bästa kockarna och köken. De är lätta att kombinera med andra material och de blir bara bättre med åren. Matlagningen blir till ett rent nöje när Combo-bänkskivornas alla olika fördelar får komma till sin fulla rätt.

Lokala återförsäljare

Sökord: diskbänk, diskho, hoar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår