AlltomBostad
 
Stala Oy

Visa alla produkter från: Stala Oy

STALA*Lyria inbyggnadshoar - Se mer på vår hemsida

STALA*Lyria inbyggnadshoar

Lyria är en traditionell diskho med ett modernt formspråk. Hoarna är rymliga och tillräckligt djupa för att det ska gå bekymmersfritt att diska för hand. Eller varför inte tvätta sin handtvätt? Tack vare den rejäla kantprofilen är Lyria ett säkert val om du söker efter en lättskött lösning som tål vattenstänk.

Produktfamiljen Lyria omfattar fem modeller, varav två med en smal avställningsyta intill själva hon. De symmetriska hoarna kan placeras antingen till höger eller vänster om avställningsytan. Avställningsytan skyddar köksbänken från vattenstänk och fungerar som ett bekymmersfritt underlag för våta kärl av olika slag. Avställningsytan lutar in mot diskhon.

Lyria-seriens hoar utan avställningsyta är också rymliga och har en rejäl kant. Hoarna är lätta att montera ovanpå bänkskivan och alla Lyria-hoarna har ett utrymmessnålt vattenlås med korgbottenventil som standard.

Lokala återförsäljare

Sökord: diskbänk, diskho, hoar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår