Två nyheter i 700-serien

Två nyheter i 700-serien
Eld har aldrig varit hetare. Nu kommer svenska braskamintillverkaren Contura med ytterligare två nyheter; Contura 710 och Contura 720T. De nya braskaminerna är små och kompakta och den rena, enkla formen gör dem lika lättplacerade i slott som i stuga.

Braskaminer är glödheta
Elden får en allt viktigare plats i inredningen vilket gör att braskaminer blivit ett glödhett ämne både för dem som har hus och lägenhet. Moderna braskaminer är producerade med stor hänsyn till miljön och ger betydligt lägre miljöutsläpp jämfört med äldre modeller och är dessutom snälla mot plånboken. Småländska Contura är i dag marknadsledande på området i Europa och förenar traditionell svensk ingenjörskonst med modern design och fingertoppskänsla.

Contura 710 – kompakt form som gör att går att ställa i ett hörn. Går att få med mjukstängande förvaringslucka, golvskydd i glas eller plåt, anslutning till uteluft och skorsten.

Contura 720T – har en vacker omramning av värmelagrande täljsten vilket gör den extra effektiv. Går att få i glas eller plåt med anslutning till uteluft och skorsten.

– Många har frågat efter en braskaminmodell med rena, enkla former och som är lättplacerad, vilket gör det extra kul att presentera Contura 710 och Contura 720T, säger Catharina Björkman, marknadskommunikationschef på Contura.

Contura 700-serie finns att köpa hos återförsäljare i hela landet. Contura 710 kostar från 15.900 kronor och Contura 720T kostar från 22.900 kronor. Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från NIBE AB Contura

Visa mer Visa mindre

Related articles in Energi

Visa alla
Energiförbrukning för spabad

Energiförbrukning för spabad

Låt innedelen försvinna

Låt innedelen försvinna

Värme – utan utomhusdel!

Värme – utan utomhusdel!

Passa på att få 10% rabatt

Passa på att få 10% rabatt

Just nu kampanj på PolarAir

Just nu kampanj på PolarAir

Visa alla