Vinnare av designkrokar från Smedbo!

Vinnare av designkrokar från Smedbo!

1967 togs det första spadtaget i historien om Smedbo när badrumserien Herrgård introducerades. Idag säljs Smedbo badrumsserier över hela världen. Sätt personlig prägel på ditt badrum med Smedbos stilrena badrumstillbehör.

Life är en organiskt designad krok för 4 handdukar. Passar utmärkt i både badrum och kök. Höjd 154 mm. Dold fastsättning. Alla Smedbos krokar har 10 års garanti.


De sex vinnarna av LIFE-krokar är:

Anna Landin
"För att ge vårt badrum klass kommer Smedbo LIFE väl till pass!"

Barbro Larsson
"Vill att funktion och design ska råda, vet att Smedbo står för båda. Känns som en god idé att vinna hängare av hög kvalité."

Johanna Båveryd
"Eftersom jag precis flyttat hemifrån och verkligen fått snåla in på saker vore det kul att kunna ha det lite lyxigt inne i badrummet. Det är ju de små detaljerna som gör rummet."

Leif Gustafsson
"Vårt badrum är litet , trist och trångt men med Smedbo kan vi komma långt när handdukarna på golvet ligger trots att vi föräldrar ber och tigger och ständigt tjatar om det till leda kan Life-kroken ge ordning och reda"

Marianne Karlsson
"Badrummet slitet utan charm, vi måste slå larm, en uppfräschning med nya krokar skulle göra susen och uppskattas till tusen."

Sabina Strömbeck
"Som fattig student har jag inte råd att renovera hela toaletten, men nu inför julhelgen har jag investerat i nya textilier; handdukar, duschdraperi m. m. Mina nuvarande krokar har suttit där sen 80-talet och är inte så charmiga. Jag är övertygad om att Smedbos krokar hade lyft min toalett till oanade höjder! Det kanske till och med blir en snackis bland familj & vänner?"


Grattis!
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Smedbo AB

Visa mer Visa mindre