AlltomBostad
 

SMEDBO sprider lite värme

SMEDBO sprider lite värme

De senaste åren har svarta inredningsdetaljer synts allt mer i inredningsmagasin, butiker och i våra hem. Vi på SMEDBO tycker att badrummet ska få svepas med i trenden och har därför lanserat en elegant mattsvart version av badrumsserien HOUSE som framhäver de mjuka, rena detaljerna i HOUSE-seriens klassiskt skandinaviska design. För att matcha vår svarta HOUSE serie lanserar vi även vår populära handdukstork FK710 i träddesign i mattsvart. Under 2019 lanseras inte mindre än fem nya handdukstorkar till vårt sortiment. Alla i rostfritt stål av hög kvalitet samt vår karaktäristiska skandinaviska design.

På smedbo.se kan du se hela vår badrumsserier och en mängd andra badrumstillbehör som hjälper dig att sätta en personlig prägel på ditt badrum.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår