AlltomBostad
 

Vinnare av glidskjutparti

Vinnare av glidskjutparti

Vinnaren av ett underhållsfritt glidskjutparti i pvc värde 18.700kr! Mått (b*h) 3*2,1m.

Per-Olof Sverlinger i Kållered.
"Varför skall man alltid vänta, när det går att få ett glidskjutparti från Menta. Vårt uterum blir varmt och gôtt, när leveransen kommer som ett skôtt. Menta Fönster, inga kônster."

Stort grattis!

Billiga PVC-fönster av högsta kvalitet
Att byta fönster är en av de största investeringarna du kan göra på ditt hus. Känn dig säker och trygg! Investera i lösningar som passar husets utseende och som kommer att hålla länge.

Menta Fönster har ett stort utbud billiga högkvalitativa PVC-fönster och PVC-dörrar. I vårt sortiment kommer du garanterat hitta det du söker, vi har alternativ som passar för alla plånböcker.

Underhållsfria fönster och dörrar med många fördelar

Att använda PVC-fönster har många fördelar: De är helt underhållsfria, har mycket bra U-värde, de gulnar inte och tillverkas med minsta möjliga miljöpåverkan.

Besök oss gärna i Långås eller Anderstorp för att få personlig service samt ta del av våra uppmonterade fönster och dörrar.

Välkomna till oss!

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår