AlltomBostad
 

Aubergine och valnöt - nya kulörer i köket

Allt Om Bostad

Annika aubergine - slät lucka i ny kulör, aubergine.

Aubergine och valnöt är två populära ingredienser i köket. Inte bara i matlagningen utan även i inredningen!
Det svenska familjeföretaget Vedum Kök & Bad  har flera spännande nyheter i höstens sortiment.


Aubergine, antikvit och högblankt vitt är några exempel på Vedums nya kulörer som lanseras hösten 2007. I sortimentet finns luckmodeller för alla stilar, från traditionellt vitt till starka och vågade färger.
Köket är samlingspunkten i hemmet. Här utvecklar vi våra kokkonster, umgås med familj och vänner och arrangerar bjudningar. För att vi ska trivas är köksmiljön och inredningen mycket viktig. Vedums senaste köksnyheter är alla av olika karaktär och passar därför flera hem och stilar.

Bianca, högblank vit lucka med aluminiumfärgad 3D-kantlist

Att välja högblankt vitt i ett kök är ett säkert kort. Den högblanka ytan reflekterar ljuset på ett effektfullt sätt och ger luckan en stilren glans. Ett mindre kök får dessutom en rymligare känsla med den vita inredningen. Bianca är en ny slät luckmodell i högblankt vitt med en aluminiumfärgad 3D-kantlist som ger en snygg och levande brytning från de högblanka luckorna. Cirkapris Bianca lucka, 696x396 mm: 650:- (inkl. moms).

Vera, vit lucka med valnötslist

För att liva upp ett traditionellt vitt kök är den nya vita laminatluckan med valnötslist, Vera, ett optimalt val. Luckmodellen Vera finns även som svart eller grå och listen går att få i valnöt eller ek. Tack vare trälisterna ger de traditionella färgerna som vitt, svart och grått ett mer levande intryck och köksmiljön fylls av spännande kontraster. Vera-luckan skapar ett klassiskt och samtidigt modernt kök. Cirkapris Vera vit lucka med valnötslist, 696x396 mm: 650:- (inkl. moms).

Annika aubergine

För den som vill ha ett kök utöver det vanliga är den släta luckmodellen Annika det rätta valet. Luckan kan nämligen beställas i hela sexton olika färger. Nu utökas även färgskalan med kulören Aubergine. En tuff och annorlunda färg som är läcker att inreda ett helt kök med, eller blanda med olika kulörer för att skapa sin alldeles egen design. Cirkapris Annika aubergine lucka, 696x396 mm: 370:- (inkl. moms).

Stina antikvit

En ny lantlig kulör som smälter bra in såväl i lägenheten som i sommarhuset. Den antikvita luckan är tidlös, harmonisk och diskret. Med blandare och handtag i samma stil kan det lantliga intrycket förstärkas. Cirkapris Stina antikvit lucka, 696x396 mm: 780:- (inkl. moms).

Alva valnöt

Alva är en befintlig prisvärd luckmodell i Vedums sortiment som nu utökas med utförandet valnötsmelamin. Med sin släta yta ger luckan ett modernt intryck samtidigt som den varma färgen skapar en ombonad känsla. Luckmodellen finns även i ekmelamin. Cirkapris Alva valnöt lucka, 696x396 mm: 290:- (inkl. moms).

FAKTA

Vedums kökstips

- Om man är många i familjen är det viktigt med ett funktionellt kök som innehåller stora arbetsytor och gott om förvaringsutrymme.

- En diskho är stilrent och elegant, men två är desto mer praktiskt när det blir mycket disk efter matlagningen. Fundera och se vad du har för behov i köket.

- Det är praktiskt om det finns plats för ett städskåp i närheten av köket så att man enkelt kan samla upp smulor och rengöra ytorna. Då blir smidigare att hålla rent och snyggt i köket.

- En köksö är ett trevligt och praktiskt inslag där vänner kan samlas omkring eller där barnen kan hjälpa till med matlagningen. En socialt val där även gästerna kan vara engagerade i matlagningen.

- Om man har öppen planlösning och vill undvika för mycket matos är det viktigt att satsa på en bra fläkt.

- Om man har ett mindre kök är det viktigt att tänka på planlösningen och att få fram smarta arbets- och förvaringsytor. Ett tips är att bygga på höjden så att man får plats med alla köksprylar.

- Ett fönster ovanför diskbänken är härligt då man kan njuta av utemiljön samtidigt som man tar hand om disken.

- Ett litet kök får en rymligare känsla med ljusa luckor.

- Våga mixa olika färgnyanser på luckorna för att skapa din egna personlig stil i köket.

- Tänk noga igenom hur du använder köket och boka sedan tid med en erfaren kökssäljare som kan ge dig ytterligare idéer, stöd och hjälp med att rita upp ditt kök precis som du vill ha det.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår