Köksluckor

Köksluckor produkter

Köksluckor

Köksluckor

Köksluckor

TA’OR BOX

TA’OR BOX

Ta’or box

Målade luckor - ALLMOGE

Målade luckor - ALLMOGE

Finns i flera färger och utföranden.

Målade luckor - BO-SERIEN

Målade luckor - BO-SERIEN

Finns i flera färger och utföranden.

Målade luckor - RUBIN

Målade luckor - RUBIN

Finns i flera färger och utföranden.

Stram / Stil Ek brunbets

Stram / Stil Ek brunbets

Grepplisten i luckan kan fås i alu- eller målat utförande.

STIL VIT

STIL VIT

Handtagslösa köksluckor i högblank vit.

Köksluckorna utgör den största ytan i ditt kök, vilket gör att luckornas färg och form kanske är viktigare än du tror. Om du har köksluckor som du verkligen trivs med känner du dig bekväm och harmonisk i ditt kök. Om du tvärtom inte alls trivs med dina luckor blir köket inte det härliga rum som det borde vara. Här nedan hittar du som vill byta dina köksluckor mängder av informativa och inspirerande artiklar om köksluckor och köksinredning. Du kan också ta del av produktnyheter för att följa med i de senaste trenderna. Allt för att du ska kunna hitta de köksluckor som passar dig bäst.

Köksluckor är helt enkelt de dörrar och frontpaneler till skåp och utdragslådor som utgör den synliga delen av stommarna. När du byter köksluckor byter du alltså inte hela skåp, utan bara fronten. På så sätt kan du ganska enkelt, och till förhållandevis små medel, göra stora förändringar i köket.

Köksluckor finns i alla former och färger. Trendfärgen framför andra är vitt, men du har i princip hela färgskalan att använda dig av. En del luckor är helt plana, medan andra är frästa i olika mönster. En del är målade i klara färger medan andra är i naturligt trä, eventuellt med målade dekorationer.

Med köksluckor kan du enkelt ta ut svängarna lite. Du behöver absolut inte välja vita luckor eller luckor i ljusa träslag. Se till att du får fullt utlopp för dina drömmar och välj köksluckor som du trivs med. Att hitta helt rätt är dock en konst. Du vet ju egentligen inte hur köket kommer att se ut förrän du har monterat den sista luckan. Låt därför urvalsprocessen ta lite tid. Läs mer om företag inom köksluckor och botanisera bland produkter här nedan.