AlltomBostad
 

Bjud in till kräftskiva

Bjud in till kräftskiva

I augusti och september tar man farväl av sommaren genom att äta kräftor på balkonger och verandor runtom i landet. Om du planerar att ha en kräftskiva så finns det många fina saker att dekorera med.

Satsa på färgglada prylar, gärna i orange eller grönt. Vill man ha det extra festligt satsa på girlanger, lyktor och kräfthattar. Det mesta finns att beställa på nätet med en leveranstid på 1-3 dagar. 
Vanliga tillbehör till kräftorna är kryddad ost (inte alltför stark), baguette, knäckebröd, kokt potatis och västerbottenpaj.

 

Text: Annika Rådlund

Kräftlykta med broderad sidenskärm, 350 kr/st från minh.

Fyrkantig papperstallrik medkräftmönster. 20-pack, 39 kr, Lagerhaus

Club snapsglas 4-pack, sorterade färger 299 kr, Sagaform hos Cervera.

Italian Dinner - Servetter med mönster av Josef Frank och Estrid Ericson pryder dukningen perfekt. 50kr från Svenskt Tenn

Engångsuppläggningsfat kräftor, 40x28cm i 6-pack, 59 kr, engångsplastglas Kräftor, 25cl i 12-pack, 29.90, engångsassietter Kräftor, 18cm i 12-pack, engångstallrik Kräftor, D 25cm i 12-pack, 39.90. Allt från Ica Maxi. 

Duk i vit plast som skyddar bordet mot allt spill. 140 x 200 cm, 19 kr från My Heart.se

Dekorera bordet med konfetti med små och stora kräftor i metall. En påse innehåller ca 14g, 19 kr från My Heart.se

 

Cervera
Lagerhaus
Ica Maxi
Minh

My Heart
Svenskt Tenn

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår