AlltomBostad
 

Färgstarkt och personligt kök

Köket Annika, Hörnskåp Le Mans och skafferiskåp Swing Out,
Köket Annika, Hörnskåp Le Mans och skafferiskåp Swing Out,

Vitt och stilrent i all ära, men hur personligt är det egentligen? Våga sätt lite färg på skåpluckorna och få ett helt unikt kök!

Med träffsäkra färger, effektfull belysning och smart förvaring stärker Vedum sin position som ett av Sveriges främsta köksföretag när det kommer till färg.
Vedum utökar sin breda färgkarta för köksluckor utökas nu med möjligheten till personliga färgval. Du kan få dina köksluckor i vilken färg du vill.

Som exempel på detta presenterar Vedum en köksmiljö där två speciellt framtagna nyanser i grönt kombineras med en vit kulör - en effektfull sammansättning som visar på möjligheten med flera färger i ett och samma kök. Dessutom presenterar Vedum flera smarta förvaringslösningar som tillgodoser alla de behov som finns i ett modernt hem; ett jalusiskåp för köksbänken, ett rymligt hörnskåp samt ett skafferiskåp med fem hyllor som både kan vridas och dras ut.

Den tydliga trenden med mörka träslag kvarstår och Vedum presenterar nu också en ny miljö där luckan Linda Valnöt kombineras med bänkskiva i svart kompositsten. Ytterligare en satsning är belysningen vars effekter och placering man lekt med på ett djärvare sätt än tidigare.

 

Linda Valnöt Köket Linda, i valnöt

 

Text: Mumlan Nyhlin. Foto: Vedum

AoB-Bloggen
www.alltombostad.se/blogg/


Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår