AlltomBostad
 

H&M Home satsar på inredning för barn

H&M Home satsar på inredning för barn

 H&M Home utökar sitt inredningssortiment och i höst lanseras deras första produkter för barn och baby med en tonvikt på 100 % ekologisk bomull. Kollektionen har motiv av björnar, kaniner, rävar, katter, rosetter och prickar.

- Det känns spännande med de nya produkterna för barn och baby- det är en lekfull, färgglad, varm och ombodat kollektion som vi hoppas kommer att gå hem hos både barn och föräldrar, säger Evelina Kravaev Söderberg, designansvarig på H&M Home.

Kollektionen domineras av orange, korallrött, rosa och klargrönt som kompletteras med jord- och naturfärger som brunt och skogsgrönt. Med kuddar som har formen av stubbar och trädgrenar går det att förstärka ett naturtema i barnens rum tillsammans med textilier med rävtryck, och björnmotiv.

Prickar och rosetter i rosa eller orange tillsammans med katter passar både barn och tonåringar och för babyrummet finns stickade filtar, babyfrottéhanddukar med huva och djurtryck samt mjukdjur.

  Text och foto: Annika Rådlund

Skogens vilda djur har inspirerat till detta barnrum.

Här har enkla förvaringslådor i trä använts som rumsfördelare. Ena halvan av rummet går i naturfärger som brunt och grönt och andra halvan går i rött och rosa.

Björnen sover...

Rosetter och glamour i tonårstjejens rum.

Bra förvaringsutrymmen gör det lättare att hålla ordning.

Baby-kollektionen går i ljugrå, vitt och beige tillsammans med leopardprint.

Mjuka skallror och dörrskyltar till en minsta.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår