AlltomBostad
 

Het elegans - glamourös inredning

Het elegans - glamourös inredning

 

Inredning med blänkande metall, lyxig sammet, paljetter och mustiga färger skapar en mysig atmosfär med glamourkänsla. Het elegans är en mystisk och elegant stil med färger i mörka nyanser, guld, koppar, metallic, champagne och skimrande pärlemor.

Materialen är raffinerade och lyxiga. Överös hemmet med guld och metallic i varierande nyanser. Högglansigt bredvid matt, subtilt skiftande och skimrande tyger tillsammans med smidigt läder och velour ger ett extravagant intryck. Våga använda svart med svart.

Text: Annika Rådlund Källa: Light & Building Frankfurt
Foto: Annika Rådlund samt bilder från Klong, Ceannis, Boconcept, H&M Home, Rusta och Svenssons i Lammhult

TELURIA Ljusstake är insprirerad av gamla modeller av himlakropparna. Finns i bronsfärgat eller ljusblått utförande Design: Note Design. Finns hos Klong. Bubble pendel i stål med Led-belysning, kopparfärgad, 3895 kr från Svenssons i Lammhult

Chicago fåtöljen, formgiven av Gunilla Allard 1998 i serien Chicago för Lammhults. Med den återkommande tubformen i sits och rygg är Chicago elegant och modern samtidigt som den ger ett feminint och minimalistiskt uttryck.

Lättplacerad sammetsfåtölj med färgade knappar i ryggen. Hedda B 72 cm, 1999 kr från Åhlens.

Mässing, koppar och paljetter från H&M Home.

Svart prydnadskudde i satin med prickmönster, 45x45cm, 79 kr och elegant prydnadskudde i sandfärgad taft. Mått 45x45 cm, 79 kr. Båda från Rusta. Paljettbestrött kuddfodral 40x40 cm från H&M Home, 99 kr.

Värmeljushållare, horn från Boconcept. 129 kr/st. Förvaringskorg i bomullskvalitet med strasstenar, 99 kr från H&M Home

Egg, elegant sittpuff från Ceannis i svart.  

 

BoConcept
Ceannis
H&M Home
Klong
Rusta
S
venssons i Lammhult

 

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår