AlltomBostad
 

Inredningslösningar för alla rum

Inredningslösningar för alla rum

Med rätt produkter behöver det inte vara komplicerat att förändra inredningen hemma. Elementskydd gömmer tråkiga element, paneler kan skapa en ny atmosfär och en väggnisch blir en spännande och dekorativ förvaringshylla.
Det är de små detaljerna som gör det!


Det svenska företaget Lundbergs Produkter AB marknadsför produkter som förenar design och funktion i hemmet - både inne och ute.
Lundbergs satsar på unik design, egen produktutveckling och konsumentvänliga förpackningar och manualer. Genom att vända sig till "gör-det-självare" och erbjuda inredningslösningar som är enkla att montera underlättar man för konsumenten att förnya sitt hem på ett snabbt sätt. Produkterna finns hos de välsorterade byggvaruhusen.
- Man behöver inte renovera ett helt rum för att skapa en ny atmosfär i hemmet. Lek istället med detaljerna och se vilka möjligheter som finns. Bara att dölja elementen kan ge rummet en helt annan karaktär. Våga blanda olika stilar för att få fram en personliga stil hemma, säger Anki Hartmann på Lundbergs.

Här är några av höstens nyheter från Lundbergs:

Liva - dekorativ nisch för väggmontering

Nischen Liva är en fiffig och praktisk lösning för förvaring som enkelt monteras in i väggen. Passar flera stilar och i alla rum som en smart avställningsyta, praktisk placering av små-bra-att-ha-prylar eller som dekorativ hylla för den designade vasen. Liva kommer i två storlekar (270 mm x 270 mm och 270 mm x 590 mm) och tillverkas i vit folierad mdf. Levereras i ett komplett paket och monteras i reglade innerväggar.

Elementskydd

Idag är det många som vill ha en personlig stil hemma, men gemensamt är att många inte vill att elementen ska vara synliga. Med ett elementskydd, i antingen stilren eller klassisk modell, förändras känslan i rummet.
Yoko är en ny serie elementskydd och finns i massiv obehandlad ek och som vit mdf. Man kan även måla Yoko i vit mdf, vilket skapar en möjlighet att låta elementskyddet antingen smälta in i inredningen eller till och med framhävas ytterligare. Yoko finns i tio olika storlekar.

Loke - flexibelt konsolsystem som kan designas efter egen smak

Nu kan du själv designa och bygga en hylla anpassat efter rummets inredning och din personliga smak. Loke är ett nytt unikt konsolsystem bestående av fyra olika delar: skena i massiv obehandlad ek och tre konsoler i olika storlekar. Med hyllplan i olika material och bredder blir det både kul och utmanade att skapa en egen hylla eller till och med en hel inredningsmiljö. Exempelvis kan man bygga en praktisk tvåplanshylla till badrummet för förvaring av badrumsartiklar, en enplanshylla till sovrummet för prydnad av tavlor och ljus eller ett hyllsystem i flera olika sektioner till vardagsrummet där man kan förvara böcker eller CD-skivor. Med de flyttbara konsolerna är det enkelt att ändra om och förnya designen efter hand. Den obehandlade eken kan med fördel oljas för att ge träslaget mer karaktär och djup.
För designen står Karl Malmvall.

Cirkapris konsoler: 65 kronor, 95 kronor, 150 kronor
Cirkapris väggskena: 255 kronor

 

Paneler - för en starkare och ombonad atmosfär i rummet

En idé för att enkelt skapa en ny atmosfär hemma är att inreda med paneler. Till hösten lanseras två nya modeller. 

Lina - väggpanel i obehandlat trä
Lina är en väggpanel i obehandlad ek. Varje förpackning innehåller lösa paneler försedda med not och spont för enkel montering. För montering används tillhörande bröstlist och golvsockel.

Alva - pärlspontpanel
Alva är en traditionell pärlspontpanel i vit mdf som passar bra både i lägenheten och i sommarhuset. De färdiga panelskivorna finns i vitlackad och obehandlad mdf och är försedda med not och spont. Mdf är ett material som tål tuffa tag, är lättarbetat och formstabilt. Panelen kan även målas i matchande färg till väggens tapet eller färg.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår