AlltomBostad

Inredningstrenden Dreamscape Glamour

Inredningstrenden Dreamscape Glamour

Victoria Redshaw, trendanalytiker och VD för Scarlet Opus som gör trendanalyser, vet vilka inredningstrender som kommer och vad man ska satsa på om man vill vara först med det senaste. En av trenderna som kommer bygger på ett behov från konsumenterna att tillfälligt fly från vardagslivet och ett behov av att bli fascinerad.
- Det här sker genom produkter som skapar möjligheter för en lekful och överraskande inredning som nästan har magiska och sagolika kvaliteter .

Med inredningstrenden Dreamscape Glamour hittar lyxen nya vägar.
- Det är produkter som förhöjer livskvalitet som blir viktigare än utsmyckning. Vi går ifrån det vräkiga, skrytsamma och blinget mot en mer anspråkslös och enkel inredning. Det är magiskt istället för pråligt och det är lockande för våra sinnen istället för våra egon. Produkterna gnistrar och glimmar för att attrahera istället för att kräva vår uppmärksamhet. Största inspirationskällan kommer från yttre rymden och galaxen.
För att skapa ett hem för framtiden kan man satsa på det fantasifulla och mystiska. Framtidens trender pekar mot rymden.

Text: Annika Rådlund

 

Bilder: Roomset by Bizzotto, W Hotel i Atlanta av BURDIFILEK och Mosaic Tiles från Porcelanosa är inspirerande exempel från trenden Dreamscape Glamour som är fantasifyll och mystisk.

Scarlet Opus
Trends Blog


 

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår