AlltomBostad
 

Inspireras av OS i London 2012

Inspireras av OS i London 2012

London har åter hamnat i fokus då sommar OS 2012 arrangeras i staden. Inspireras av den engelska stilen och prylar med samma färger som Storbritanniens flagga med sin klarröda, blå och vita färg.

I inredningssammanhang har Chesterfieldsoffan åter kommit i ropet. Helst ska den vara snyggt slitet i skinn. Soffan har blivit en klassiker som passar både till äldre inredning och även till moderna möbler. Soffan har gjort en comeback och syns nu även i hotellobbys och på trendiga barer.

Oavsett om man kommer att avnjuta tävlingarna från någon sportbar eller hemifrån, eller inte alls, så är det svårt att undvika att sporteventet är igång. De olympiska sommarspelen är schemalagt mellan 27 juli och 12 augusti 2012 och TV och radio kommer att sända oavbrutet därifrån.

I år firas det extramycket i London och övriga landet, både att de arrangerar sommar OS för tredje gången och att  drottningen firar 60 år på tronen. Ta del av firandet hemma i TV-soffan med engelska koppar och brickor med London-motiv.

Text: Annika Rådlund
Foto: Inreda.com, Ladp, Mio, Zazzle, Åry Trays

 

Ladda upp inför OS i London med extra sittplatser framför TV:n. Golvkudden Islands från Mio, 990 kr.

hängaren Offside av stål och lack finns det plats för fler jackor i hallen. 450 kr från Ladp, Urban Living

Severa fish and chips och kvällens öl på brickan London Tray av Anna Viktorsson med Oympic Stadium, Themsen, Tower of London, St Paul's, Big Ben, London Eye och Buckingham. 290 kr, Åry Trays.

London city art collection tavla i cool media art-stil med ikoner och landmärken typiska för London. Finns i olika storlekar, som poster eller som canvastavla. Pris poster 320-530 kr, canvas 915-1015 kr, Inreda.com

Drottningen firar 60 år på tronen. Fira med att dricka engelskt te i koppar från Zazzle, 130 kr/st.

Cockney Bus Roll, Poster från  I Love Design. Cockney är namnet på en dialekt i London, men speciellt från East End där man byter ord mot ord som rimmar. Cockney för "Beer " är "Britney" eftersom Britney Spears rimmar på Beers. 935 kr, Inreda.com

Uppblåsbar version av soffklassikern Chesterfield. Möbeln pryder sin plats var som helst i rummet eller i trädgården och går lätt att flytta runt. 5995 kr från Lamplagret.

 

Inreda.com
Lamplagret
Mio
Zazzle
U
rban Living
Åry Trays

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår