AlltomBostad

Läder och romantisk folklore

Läder och romantisk folklore

Broderier, patchwork och rosor blandat med ränder är ledljusen för sommarens och höstens sköna inredningstrend. Slitet läder och återvunnet trä passar bra till det romantiska tema som hämtat inspiration från orienten och Amerika.

Det arabiska Kelim-mönstret syns på såväl mattor som tyger både i sommar och i höst. Tjocka plädar med blommönster, koffertar i skinn och sänglinne i vitt med smala blå ränder matchas med fördel till vitt med blommor. Koffertar är  bra att använda till förvaring i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Ljusa sandfärgade toner kombineras med starka accentfärger som lila, grönt, brunt och rött. För pricken över i:et, sätt vackra pioner i en vas!

Inspirationsbilder:
Fåtölj med pläd, kuddar och matta: ellos, pioner i klassiska vasen SAVOY från  Iittala på Couture Galleri, glasburkar och porslinsfat: Indiska, kuddar: Indiska. 

Text och foto: Annika Rådlund

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår