Mora Armatur lanserar nya duschar

Allt Om Bostad

Mora Armatur utökar sitt duschsortiment med flera kvalitativa och moderna duschar, både duschset och familjeduschar.  Lagom till vintern, då de flesta vill stärka sig med en värmande dusch, lanserar man 18 nya modeller.


Gemensamt kännetecknas nyheterna av en stilren design med raka linjer, tydliga lägesfunktioner på duschstrålen och flexibla duschstångsfästen. En av nyheterna är Mora Izzy Family som med sin praktiska kombination av en större takdusch och mindre handdusch kan utnyttjas på flera sätt.

Badrummet är det rum där man både ska finna ro och hämta energi för dagen. Inredningen är därför av stor betydelse. Vackra detaljer livar upp och en personlig inredning skapar en hemtrevlig och bekväm känsla.
- Våra nya duschar skapar en bra förutsättning för att få en härlig och lyxig start på dagen. Genomgående arbetar vi med elegant design, hög kvalitet och enkla funktioner så att man snabbt kan välja den duschstråle man önskar. Eftersom vi satsar så stort på duschar och lanserar flera modeller finns det något för olika tycke och smak, säger Ove Sundqvist, Produktchef  för Mora Armatur AB.

Några produktnyheter:

Mora Izzy Family

Med Mora Izzy familjedusch kan man utnyttja fördelarna med både takdusch och handdusch. Mora Izzy har en enkel och modern design. Handduschen är utrustad med en trefunktion med tydliga lägen för duschstrålen. Takduschen är av en ny större modell som sprider vattnet generöst över hela kroppen. Kalkavvisande sil finns både i tak och handdusch. Duschslangen är i metall.
Cirkapris: 6 600 kronor

Nya duschset

Mora Cera S1, Mora Lavena S1, Mora Lavena S2 och Mora Izzy S1 är alla kvalitativa och stilrena nyheter från Mora Armatur. Gemensamt för duschseten är att man enkelt kan välja olika lägen, så duschstrålen anpassas efter användarens behov. Duscharna har flexibla duschstångsfästen och duschslangarna är i metall. För dem som även önskar kombinera handdusch finns familjeduschar till de nya modellerna i samma design.
Cirkapris: från 860 till 4 600 kronor


Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Produkttips

Related articles in Badrum

Visa alla
Öka värdet på din villa

Öka värdet på din villa

Spabad och energiförbrukning

Spabad och energiförbrukning

Att bygga pool på hösten

Att bygga pool på hösten

Remaljering av badrum

Remaljering av badrum

LIVING by SMEDBO

LIVING by SMEDBO

Visa alla