AlltomBostad
 

Myresjökök släpper 16 nya luckmodeller

Myresjökök släpper 16 nya luckmodeller

Under 60 år har Myresjökök inrett svenska hem. Nu byter företaget köksstandard och lanserar samtidigt 16 nya luckmodeller. Bland nyheterna finns allt från klassiska kök inspirerade av Arne Jacobsen till lantkök med romantisk charm.


Det småländska företaget vill nu bli mer tillgängligt för sina kunder. De har tagit fram en ny katalog och en ny funktion på hemsidan för att inspirera den medvetna konsumenten.

Svenskarna blir mer och mer intresserade av inredning och kunniga i ämnet, och vi ser potentialen i det. Vi lyssnar på människor för att utveckla våra produkter, och erbjuder kök att leva och trivas i, berättar Mikael Ek, marknadsstabschef på Myresjökök.

För att inspirera och möta de behov som krävs i det egna hushållet, har en lättmanövrerad funktion på hemsidan skapats där man kan leka inredningsarkitekt och själv designa sitt kök. Man kan blanda olika stilar och modeller, för att göra sitt kök personligt och unikt.

Myresjökök byter också skåpstandard och går över till samma standard som finns inom
Nobia-koncernen. Det handlar om millimetrar, men aldrig tidigare har en så liten omställning betytt så mycket. Ett bredare utbud av köksluckor har tagits fram, förändringar i sortimentet kan genomföras snabbare och priserna hålls nere.

I årets katalog presenteras 16 nya luckmodeller, allt från moderna kök med släta luckor, strama linjer och ett kubistiskt formspråk, till klassiska kök som inspireras av legendariska formgivare som Jacobsen, Earnes och Mathsson, men även lantliga kök med en romantisk och varm tidslös charm. Bland årets lucknyheter finns Frösö, Djursholm, Grinda, Hanö, Läckö, Utö, Värmdö och Ven.

 

Fragment

Luckan Blenda i vitt.

Text: Mumlan Nyhlin. Foto: Myresjökök.

 


 


Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår