AlltomBostad
 

NK Stockholm, en inredningsdestination

Allt Om Bostad

I april står NK:s nya destination för heminredning på plan 3 klart. Där kommer man att möta design från hela världen i inspirerande miljöer.

Se våra utställningar på alltombostad.se

Soffor & Fåtöljer Mattor Belysning

 Varuhusets satsning på tydligare inredningskoncept och utbud är för att tillmötesgå kundernas efterfrågan och låta varumärkena få större utrymme.

- Det pågår ett ständigt förändringsarbete i varuhuset för att kunna tillgodose våra kunders behov. Vi har därför bestämt oss för att satsa mer på inredning och har utökat ytorna för detta på Plan 3, säger Magnus Smedmark, varuhuschef för Nordiska Kompaniet, Stockholm.

NK Inredning kommer i och med en större yta att kunna renodla avdelningen. Möbler, belysning, hemtextilier, mattor samt en klassisk del för bädd och bad kommer att bli tydligt presenterat. Alla produkter får mer utrymme och avdelningen ska också bjuda på inspirerande miljöer med ett personligt urval av produkter. Ett axplock av vårens produktnyheter på NK Inredning är möbler från Moroso, Vitra, Piet Hein Eek, Patricia Urquiolas mattor, Thonet, unika tapeter av Deborah Brownes m.m.

 

Pressbild från NK.


Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår