Personligt, tryggt, innovativt

Vedum lanserar spännande nyheter för badrummet
 
Vedums badrumssortiment kännetecknas av innovativa lösningar, unika färgval och genomtänkta detaljer. Våren 2009 är inget undantag. Nu presenterar företaget bland annat den nya serien Flow, en komplett serie med mjuka former och tvättställ designade av Jesper Design. Dessutom utökas den framgångsrika serien Prio med ett dubbeltvättställ som ryms även i mindre badrum.
  
 


- Årets badrumsnyheter är ett bra exempel på hur vi fortsätter att utveckla vårt sortiment på ett innovativt och inspirerande sätt. Serien Flow är ett mycket spännande tillskott med tvättställ i Top Solid yta, ett slitstark stenliknande material, som med sin matta yta ger badrummet en varmare känsla. Dessutom går Flow att få bredden 2000 mm vilket är, så vitt vi känner till, unikt på marknaden, säger Marianne Färlin, marknadschef på Vedum Kök & Bad. 


 
BADRUMSNYHETER FRÅN VEDUM 2009
 
Flow - elegant serie för det rymliga badrummet
Flow är en ny komplett serie med rena linjer och ett sobert tvättställ formgivet av Jesper Design.  Tvättstället har Top Solid yta, som gör att man får en matt, stenliknande och slitstark yta. Top Solid ger en lite mjukare och varmare möbelkänsla än andra material. Tillhörande skåp i serie Flow finns i svart- eller vitmålad faner. Till serien hör också spegelskåp, speglar och väggskåp och levereras monterat. 
 
Flow finns både som enkel- och dubbeltvättställ i tre bredder,  1000, 1500 och 2000 mm och kan väljas med centrerad, höger- eller vänsterställd ho samt att bredd 2000 mm finns i dubbelutförande. Öppen bottenventil i samma material som tvättstället, ger ett diskret intryck samtidigt som den är enkel att ta bort och rengöra. Eftersom den genomtänkta serien kan kombineras på många olika sätt, tillgodoses behovet av förvaring efter behov och personlig smak.


Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Produkttips

Related articles in Badrum

Visa alla
Öka värdet på din villa

Öka värdet på din villa

Spabad och energiförbrukning

Spabad och energiförbrukning

Att bygga pool på hösten

Att bygga pool på hösten

Remaljering av badrum

Remaljering av badrum

LIVING by SMEDBO

LIVING by SMEDBO

Visa alla