AlltomBostad
 

Projektera enligt GVK-konceptet

Projektera enligt GVK-konceptet


När du planerar nya projekt eller ombyggnader, oavsett om det gäller kakel eller plast - projektera enligt GVK-konceptet. GVK ger råd och anvisningar för vattenskadesäkert byggande, med förteckning över GVK-auktoriserade företag. Du hittar även branschgodkända produkter för yt- och tätskikt i plast och godkända tätskiktskonstruktioner för keramiska installationer.
På GVK's hemsida finns tekniska råd och anvisningar - de så kallade GVK-förutsättningarna. Beskrivningen anger hur underlaget skall se ut innan tätskiktet på golv och vägg appliceras. Hur tätskiktet skall appliceras/monteras anges i respektive leverantörs dokumenterade monteringsanvisningar.
Ett GVK-auktoriserat företag är den bästa garantin för ett professionellt utfört våtrumsarbete. Personalen i dessa företag har dokumenterad kunskap om hur tätskikt skall utföras för såväl kakel som plast (begär att få se av GVK utfärdat behörighetsbevis).

Kika på www.gvk.se för mer information


Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår