AlltomBostad

Romantiska naturfärger till trä med struktur

Romantiska naturfärger till trä med struktur

Trendsättarna på AkzoNobel har med sitt nya koncept "Sadolin Trend Colours 2011” tagit fram sex nya kulörer för 2011. Det är romantiska nyanser av ljust brunt som ”Smoky Brown” och mer energigivande och varma nyanser av gult som ”Crispy Yellow” och orange som är de nya kulörerna. 

-Det är slut på tidigare stora överflöd av materiella varor och en egoistisk syn på livet, det är dags att söka sig tillbaka till originalet och det naturliga. Saker som håller och bär en touch av ett långt liv är inne och hantverk ger respekt. Slitet läder är bättre än skinande nytt och massivt trä med struktur och ådror dominerar framför anonymt faner och högglanspolerade ytor, säger Annika Karlsson, marknadschef på AkzoNobel Decorative Coatings. 

Förutom den mjuka gula, finns det bland trendkulörerna en mix av naturfärger, romantiska nyanser och dämpade kulörer, som ger möjlighet att föra in mer romantik i hemmet. Kulörerna är en värmande kontrast till den typiskt ljusa, skandinaviska inredningen och ger hemmet ett personligt uttryck. Till exempel kan en enkel vägg målad i en kontrastfärg väcka uppmärksamhet och ge fokus på utvalda element i inredningen. 

1. Sandolin Lavendel Purple - Passar till arvegods, hemmagjorda väggdekorationer och detaljer med patina.
2. Sandolin Chrispy yellow - Den mjuka gula smittar av sig med sin positiva och optimistiska energi.
3. Sandolin warm yellow - en dämpad men energigivande kulör, som ger hemmet ett personligt uttryck.

Källa: AkzoNobel

http://www.sadolin.se

 

 

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår