AlltomBostad

Som hemma

Som hemma

Nu släpps en annorlunda inredningsbok. Som hemma innehåller foton från vanliga svenskars hem, som medlemmar på sajten styleroom.se själva tagit, med vanliga kameror.


När Johan Arvidson, grundare av Styleroom, för tre år sedan flyttade till en ny lägenhet hade han svårt att hitta inspiration. Han letade inspiration på nätet, men tyckte att det mesta var för stylat. Ingenstans fanns vardagsinspirationen. Han kom då på idén med Styleroom, ett ställe på nätet där människor genom egna foton från sina hem kan inspirera varandra och visa sin personliga inredning.

Att paketera den gigantiska bildbaken, som idag består av nästan 178 000 inredningsbilder, i en bok var från början en dröm.

- Vi tror att många kommer att känna igen sig och hitta stor nytta med boken. Igenkänningen är mycket hög och den som tittar i den kan nog känna att det där kunde vara hemma hos mig. Boken är ren inspiration för alla typer av hem i hela Sverige, allt ifrån storstadslägenheten till stugan på landet, säger Johan Arvidson.

Boken är uppdelad i fyra kapitel, Villan, Bostadsrätten, Hyreslägenheten och På landet.

- Att bilderna är tagna i vanliga, personliga hem av de medverkande själva, inte av fotografer med riktat ljus i professionellt stylade hem, är det som gör att boken skiljer sig från många andra inredningsböcker, säger Johan Arvidson.

Boken kostar 229 kronor och beställs via styleroom.se.

Pressbilder från styleroom.se.

 


Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår