AlltomBostad

Sov som en prinsessa!

Sov som en prinsessa!

Med en 50-årig erfarenhet som kunglig hovleverantör säger sig Hästens veta vad som är den ultimata bröllopsgåvan ? perfekt sömn. Hästens Royal är speciellt tillverkad för att fira årets svenska kungliga bröllop och kommer att ges som exklusiv bröllopsgåva till brudparet, samt finnas tillgänglig för försäljning i en limiterad upplaga.

Kunglig eller inte - nu får alla chansen att sova som en prinsessa. Som kunglig hovleverantör vill Hästens passa på att ge en fin bröllopsgåva till Kronprinsessan Victoria och Daniel, men också till hela svenska folket. Därför har den exklusiva och limiterade sängen Hästens Royal tagits fram som kommer att finnas tillgänglig hos flera Hästensåterförsäljare i hela världen.

- Vi har haft äran att förse det kungliga hovet med sängar och fantastisk sömn sedan 1952. Äktenskapet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling är en lycklig dag för den kungliga familjen och det svenska folket och vi vill bidra till firandet genom att introducera Hästens Royal, säger Emma Sandsjö, kommunikationschef Hästens.

Färgskalan på den nya sängen Hästens Royal är noga utvald och matchad med Kronprinssessan Victorias färgval till bröllopet ? blått, vitt och guld. Därför kommer Hästens Royal att finnas tillgänglig i Hästens klassiska blårutiga mönster samt i marinblått. Sängen kommer med specialgjorda ben i ek, med en fot av borstad mässing. Varje hörn på sängen är smyckad med en stilistisk krona i borstad mässing, som är avtagbar. Sängens namn och fasthet pryds i ett vackert broderi på ena kortsidan.

Pressbilder från Hästens.


Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår