Svart badkar med vikbar front

Svart badkar med vikbar front

Den svarta inredningstrenden har tagit starkt fäste i svenska hem och för den djärve är den inte bara möbler och kök som är nattsvarta. Nu tar den eviga modefärgen svart steget från köket in i badrummet med de pianoblanka, svarta badkarspanelerna.

Nu lanserar Gustavsberg ett svart badkar i limited edition. Vit insida och svarta, badkarsfronter med karaktäristiska linjer ger ett dramatiskt intryck. Dessutom blir det sällsynt enkelt att städa under badkaret med den vikbara fronten, en efterlängtad innovation.

Note Design Studio har tillsammans med Gustavsbergs produktutvecklare skapat ett nytt badkar där design och funktion har kombinerats till en produkt med en smart funktion. Nyheten löser en av svenskarnas största irritationsmoment när det gäller städning ? att göra rent under badkaret.

- Alla vet hur det brukar se ut under badkaret när man tagit av badkarsfronten, säger Katharina Klotz, marknadschef på Gustavsberg.

- Idag väljer många badkar utan fronter för att det ska vara lättstädat men nu går det att välja ett badkar med elegant front som samtidigt är lätt att städa. Vik bara upp nedre delen av fronten så kommer du enkelt åt att rengöra under badkaret, säger hon.

Nästa år bestämmer kunderna färgen

Det pågår en färgrevolution i de svenska hemmen. De svala, vita hemmen och inredningarna har fått konkurrens av färgstarka tapeter, kakel, tyger, accessoarer och hushållsmaskiner. För två år sedan lanserade Gustavsberg de färgstarka kranarna i Coloric-serien och nu är det dags för ett badkar med svarta fronter. För nästa år planeras en ny färg på badkarsfronten som även den kommer att komma i en begränsad upplaga. Vilken färg det blir återstår att se eftersom Gustavsberg tänker låta konsumenterna och de senaste inredningstrenderna avgöra.

Om lusten att återvända till det vita skulle slå till efter ett antal år går det enkelt att byta till vita fronter.

 

Pressbilder från Gustafsberg.


Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Related articles in Badrum

Visa alla
Öka värdet på din villa

Öka värdet på din villa

Spabad och energiförbrukning

Spabad och energiförbrukning

Att bygga pool på hösten

Att bygga pool på hösten

Remaljering av badrum

Remaljering av badrum

LIVING by SMEDBO

LIVING by SMEDBO

Visa alla