AlltomBostad
 
Theofils AB

Visa alla produkter från: Theofils AB

Elverktyg och maskiner - Se mer på vår hemsida

Elverktyg och maskiner

Theofils har maskiner för de flesta användningsområden och arbetsmoment. I sortimentet finns allt från slip- och kantlistmaskiner till sänksågar och notfräsmaskiner. Alla elverktyg och tryckluftsmaskiner kännetecknas av hög kvalitet, lång livstid och god ergonomi.

Vi har bland annat Sveriges bredaste Festool-sortiment. Festools skruvdragare, fräsar, dammsugare, hyvlar och mycket mer finns i webshopen och på lager. Theofils samarbetar med flera ledande maskinleverantörer som Lamello, Festool, Virutex, Mafell och Mirka. I sortimentet hittar du skruvdragare, borrmaskiner, låskistefräsar, kantfräsar, spikpistoler, kap-/och gersågar, klammerverktyg, kanthyvlar, excenterslipmaskiner och mycket mer. Självklart har vi även tillbehör till maskinerna.

Sökord: verktyg, maskin, maskiner, elverktyg, tryckluft, festool, fräs, dammsugare, hyvel, skruvdragare, borr, borrmaskin, såg, sågar, theofils.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår