Spabad & Pooler

Spabad & Pooler produkter

Tillbehör för Pool

Tillbehör för Pool

Reservdelar till din pool.

Tillbehör för Spabad

Tillbehör för Spabad

Reservdelar till ditt spabad.

Vill du skapa rum för avkoppling i ditt hem? Då ska du absolut fundera på att installera en pool eller ett spabad. Men, en pool eller ett spabad är inte bara en plats för avkoppling. Poolen eller spabadet ger mycket mer än så. Poolen med kringområde är en samlingsplats i trädgården som fungerar lika bra som en lekplats för barnen som en plats där man kan fika, äta middag och ha fest. Spabadet blir gärna en plats där hela familjen badar och har det skönt.

Här på alltombostad.se kan du läsa inspirerande tips och reportage, ta del av gör det själv-guider för anläggning och underhåll av pooler samt läsa om produktnyheter. Vi strävar efter att samla den bästa informationen om spabad och pooler.

Det finns pooler i alla storlekar och former; från runda, grunda swimmingpooler till rektangulära pooler med längder som inbjuder till enklare träningspass. Med olika tillbehör och tillbyggnader blir poolen naturligt en samlingspunkt på tomten.

Spabad kan anläggas såväl inomhus som utomhus. Spabad utomhus blir mer och mer populära. Det beror både på att det ständigt kommer nya modeller som är speciellt anpassade för utomhusbruk och att priserna stadigt sjunker. Det är något speciellt med att ta ett varmt bad i spabadet under en stjärnklar vinterhimmel.

För att välja rätt pool för dina önskemål och behov samt för de förutsättningar som din trädgård och tomt ger, så botanisera gärna bland våra produkter inom spabad och pooler som du finner listade nedan. För varje produkt hittar du detaljerad information om mått, utrustning och mycket mer. Du kan också läsa mer om tillverkarna bakom produkterna och hitta kontaktinformation och inköpsställen. Innan du tar det första spadtaget, kom ihåg att undersöka om du behöver bygglov för poolen.