AlltomBostad

Unikt madrasskydd för barn

Unikt madrasskydd för barn

Aerosleep madrasskydd för barn

Revolutionerande nyhet när det gäller säkerhet och hälsa för ditt sovande barn. Madrasskydd med 3D-struktur som tillåter luften cirkulera fritt under barnet när det sover, vilket bidrar till en optimal reglering av kroppstemperaturen. I madrassens botten finns två skyddande lager, ett fuktabsorberande mellanskikt och ett tätt lager som hindrar kroppsvätskor att vandra ned i underliggande material.

Madrasskyddets unika egenskaper gör att den passar perfekt för barn med allergier eller sängvätare eftersom den skyddar mot både kvalster och läckage.
Praktisk eftersom den fungerar på alla madrasser och är lätt att ta med. Tvättas i maskin, 60 grader.

Säkert
- tack vare maximal luftgenomströmning vilket minskar risken för kvävning, överhettning och säkerställer dessutom att barnet andas in frisk luft. Minskar risken för överhettning och begränsad andning som kan vara en orsak till plötslig spädbarnsdöd.


AeroSleep, den unika bäddmadrassen (Svenska) - Explania

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår