WC, Toaletter

WC, Toaletter produkter

Toalettsitsar

Toalettsitsar

Toalettsitsar

Geberit Sigma21

Geberit Sigma21

Spolplatta för dubbelspolning, metallfärg mässing

Ska du renovera i badrummet och på samma gång passa på att byta ut badrumsporslinet? Bygger du nytt och vill ha en WC som passar in i den övriga inredning du har valt? Oavsett varför du har hittat hit till alltombostad.se hoppas vi att du har nytta av den information om WC och toaletter vi erbjuder. Här kan du läsa om produktnyheter och trender inom badrum/WC, botanisera bland relaterade kategorier av badrumsprodukter och ladda ner gör det själv-guider.

Den skandinaviska stilen är, och kommer även i fortsättningen vara, den designinriktning som de flesta svenskar föredrar i sina badrum, men det finns trender som går mot en ökad individualisering. Många vill ha fler färgklickar i badrummet och inreder därför med starkare och mer livfulla färger för att ge en kontrast till det klassiskt vita. Av den anledningen är det många tillverkare som tar fram WC och toaletter i med djärva utformningar i andra färger än just vitt.

När du ska välja WC bör du tänka på att ta hänsyn till skötsel och renhållning samt mått och placering. Toalettstolen bör ha en form och design som gör den lätt att hålla ren. När det gäller mått och placering är det främst badrummets storlek som är dimensionerande. För små utrymmen kan till exempel en vägghängd toalett vara ett bra val.

Nedan kan du läsa mer om ett tiotal företag inom WC/toaletter och se vilka produkter respektive företag tillverkar alternativt säljer. Längre ner på sidan finner du ett urval av populära toaletter av alla de slag. När du hittar en produkt du vill veta mer om behöver du bara klicka på bilden för att få fram mer information om exempelvis dimensioner och funktion.