AlltomBostad
 

Byt innerdörr själv


På de tyngre dörrarna i sortimentet sitter ett gångjärn med metallplatta som låsning. Till denna krävs Torx-mejsel dimension T15.

Om du bor i ett nyare hus

Att byta innerdörr är mycket enkelt. Allra enklast är det om du har en dörr som är tillverkad efter 1972 och är försedd med sk "snap-ingångjärn". Det enda verktyg du behöver är en skruvmejsel som du sticker in under låstappen på gångjärnet samtidigt som du drar dörren åt dig. Då lossnar din gamla dörr och du kan smidigt placera dit din nya. Allt är klart på några minuter.

Om du bor i ett äldre hus

Bor du i ett hus, som är byggt mellan 1962-1972, kan du med hjälp av Swedoors mellangångjärn byta dörr utan att byta karm. Vi anpassar dörren till gammal standard. Allt du behöver göra är att trycka fast mellangångjärnet på din nya dörr och hänga den på de gamla gångjärnen som sitter i karmen. Klart på några minuter. Mellangångjärnet medföljer alla dörrar som anpassas till gammal standard.

 


Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår