AlltomBostad
 

Dags att inreda balkongen

Allt för många balkonger har förvandlats till förvaringsplatser över vintern. Nu är det dags att inreda balkongen för en lång härlig sommar med mysiga middagar, soliga pressardagar och prunkande odlingar. Här har vi samlat några balkongfavoriter.

 

Utnyttja väggen till sommarblommorna. Den här söta krukan är av zink och kommer från Madame Stoltz.

Design direkt

 

 

Gör din balkong mer personlig med en skulptur. Denna heter Scratching cat och är tillverkad i Cotwold stone.

Fyrklövern 

 

Om du har ont om utrymme kan du satsa på att odla på höjden. Ladder heter denna stege där du placerar krukorna på olika höjder.

Vertical Garden

 

 

Driv upp dina egna plantor och sticklingar i detta lilla söta växthus av förzinkad plåt och glas.

Weibulls 

 

En kanna ger en nostalgisk känsla och kan användas både till dryck och till blommor. Denna är förzinkad och rymmer 1,6 liter.

Weibulls 

 

 

Om du ska åka bort i sommar är det en bra idé att investera i självvattnande krukor. Den här heter Flowerpot och kommer från Eva Solo.

Balkongbutiken 

 

Vackert grönskande blir balkongen med detta lättskötta plastgräs med rosa blommor. Varje ruta är 24x24 cm och finns med olika blommor.

Inreda.com 

 

Vill du bo nära fåglarna finns detta otroligt söta fågelhus från Rice. Det är gjort av metall och handmålat med blommor och blad.

Inreda.com 

 

När det börjar mörkna är det mysigt att tända levande ljus. Dessa hängande värmeljushållare hör till IKEAs sommarkollektion och finns i flera olika färger. 

IKEA 

 

Matchande krukor ger ett enhetligt intryck. Detta set med fyrkantiga plåtkrukor kommer från Royal Classic.

 

Design direkt 

 

En mer ombonad känsla får du med ett vindskydd. Dessutom hjälper det mot både stekande sol och nyfikna grannar. Koljön heter detta färgglada skydd.

 

IKEA 

 

Har du tröttnat på de klassiska blomlådorna? Då kan dessa i flätad plast från Rice vara något för dig.

Inreda.com 

 

Av: Karolina Jonsson

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår