AlltomBostad
 

Handtagsserie för hela hemmet

Handtagsserie för hela hemmet

Enhetliga dörrhandtag till innerdörrar, altandörrar och fönster skapar ett stilrent hem. Den nya handtags-serien Copenhagen öppnar många dörrar för den designmedvetne konsumenten. 


Copenhagen, som designats av Habo, kännetecknas av en nordisk ren design med enkla svepande former. Copenhagen tillverkas i borstad krom, matt nickel och matt mässing samt blank krom.
Habos Copenhagen finns som ytterdörrshandtag sedan ett år tillbaka. Nu följs lanseringen upp med handtag för inner- och altandörrar och fönster som tillsammans med handtaget för ytterdörrar gör Copenhagenserien komplett.  
- Idag är dörrhandtaget en viktig del av hemmets totala inredning, inte bara något som hjälper till att öppna en dörr, säger Urban Stenevi, försäljningschef på Habo. Med våra nya handtag i designserien Copenhagen möter vi kundernas önskemål om en serie handtag som passar in i hela hemmet.
- Tidigare har butikerna kunnat erbjuda en modell till ytterdörren och en annan till innerdörrarna och i värsta fall en tredje till fönstret, fortsätter Urban Stenevi. Nu kan de erbjuda sina kunder en helhetslösning.
De nya handtagen i Copenhagenserien har samma stilrena nordiska design som det tidigare lanserade ytterdörrhandtaget men är mer smäckra i sin design. Handtagen till altandörrar och fönster följer innerdörrarnas utseende och finns för både höger- och vänstermontage.
- Vi vet att många hus- och lägenhetsinnehavare söker efter en handtagsserie som skapar en genomgående linje i hela hemmet, säger Urban Stenevi.
Dörrhandtaget Copenhagen kommer att finnas hos välsorterade järn- och bygghandlare i januari.

    

 

 

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår