AlltomBostad
 
Nordic Heating AB

Visa alla produkter från: Nordic Heating AB

Romotop Alpera G02 - Se mer på vår hemsida

Romotop Alpera G02

ALPERA är en serie kaminer med vackra former och korta avstånd till brännbart material (10 cm till sidor och baksida) samt med en mycket fin förbränning.Alperamodellen tillverkas i tre utföranden: Alpera E har en oval form, Alpera G en halvrund form och Alpera F raka linjer. Beklädnader finns i utförande sten, kakel eller helt i stål. Formen och storleken gör kaminen lättplacerad. En mycket tilltalande prislapp gör denna kvalitetskamin till ett klokt val. En rejäl glasyta ger ett stilfullt intryck och en generös insyn till elden. Brännkammaren är välisolerad, fodrad med slittåligt eldfast chamottetegel.
Alla Alpera modeller (E, F och G) kan fås med beklädnader i sten, kakel eller stål. Kaminen på bilden, Alpera E02, har serpentinsten på topp och sidor.

Sökord: kamin, braskamin, täljstenskamin.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår