AlltomBostad
 

Skapa en egen oas!

Skapa en egen oas!

Skapa en egen oas!

Gjutnät är ett riktigt roligt och enkelt sätt att gjuta trädgårdsgångar, uteplatser mm. Dessutom är det en väldigt billig och snabb lösning för en snygg gång. Gjutnäten finns i olika storlekar och designer.

Blanda betongen och låt den vila något för att den inte ska vara så rinnig. Fyll upp nätet. Tryck till betongen för att få ner den ordentligt i formen. Lyft upp nätet. Jämna till om du ser några missar runt om stenarna. Placera ut nätet brevid och upprepa.

Man låter alltså inte betongen brinna innan man avlägsnar gjutnätet. Därför är det ett väldigt snabbt sätt att göra en trädgårdsgång. Det finns även andra fördelar med detta sätt och det är att du kan själv trycka / stämpla mönster, lägga i sten och liknande för att skapa personliga stenar.

Nätet är tillverkat i väldigt slitstark kraftig plast med hög kvalitetskänsla.

Alla gjutnät och även gjutformar för markstenar hittar du i webbutiken.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår