AlltomBostad
 

Svart som natten

Svart som natten

Svart - stilfullt och elegant eller kanske spännande och annorlunda? Ett helsvart badrum ser onekligen lyxigt ut. För den som inte vågar ta steget fullt ut finns det även snygga svarta detaljer som piffar upp.


Ombonat eller avskalat, modernt eller rustikt. Med ett svart badrum finns det många möjligheter. Det är inte bara på väggar och golv det passar med svart, porslinet och blandarna har nu tagit steget och den svarta blandaren Coloric från Gustavsberg piffar upp vilket handfat som helst.

Det snygga svarta badrumsporslinet från Flaminia är ett måste om man vill gå hela vägen. Matchande WC-stol i serien Link finns i svart hos Sanova.

När det gäller badkar så finns det flera olika varianter. Med ett inbyggnadsbadkar blir möjligheterna i det närmaste oändliga. Svart kakel, mosaik eller kanske målat med ett snyggt mönster. För den som vill ha ett fristående badkar finns ett modernt frontlöst badkar i svart med kromade fötter från Gustavsberg, lyxigt och stilrent på samma gång.

Även vitvarorna ska vara svarta och Cylinda har både tvättmaskin och torktumlare i svart. Perfekt när den där ?lilla svarta? behöver tvättas.

Precis som med klänningen så kan den som vill hålla det svarta badrummet enkelt och istället satsa på de rätta accessoarerna. Detaljerna är viktiga, korgen av återvunnet gummi från Wilma & friends är både är snygg och miljövänlig. En perfekt förvaring för ihoprullade handdukar eller för pappersrullar.


Text: Anna Johnsson, Med reservation för eventuella prisändringar.
Foto: Gustavsberg, Sanova, Wilma&friends, Cylinda.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår